400 gr gekruide runderreepjes (bij AH kant en klaar verkrijgbaar)
250 gr spekblokjes
1 ui, snipperen
1 teen knoflook
1 rode paprika, in reepjes
2 eetl pittige paprikapoeder
1 klein blikje tomatenpuree
125 ml slagroom
400 gr champignons in plakjes
Aardappels of kant en klare aardappelpuree
Kook de aardappels of maak de puree volgens gebruiksaanwijzing.
Bak de runderreepjes een paar minuten in de wok en schep ze er dan uit.
In braadvet de spekblokjes kort bakken, schep die er daarna ook uit.
Ui en knoflook bakken, dan paprika en champignons toevoegen en ongeveer 4 min. meebakken.
Dan tomatenpuree, paprikapoeder en kokend water toevoegen, vlees en spekjes weer toevoegen en kort meebakken. Tenslotte de slagroom toevoegen, goed doorroeren, niet laten koken! Klaar!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten